5 тенденции в грима, които да опитате през 2023 г.

Красота

С наближаването на новата година е време да се замислим за тенденциите в грима, които ще бъдат популярни през 2023 г. В тази публикация в блога ще споделим пет тенденции в грима, които да опитате през 2023 г. – от сенки за очи до лъскави устни.

Смели сенки за очи

Смелите сенки за очи ще бъдат популярна тенденция през 2023 г., като ярките и дръзки цветове ще заемат централно място. Помислете за неонови нюанси, дръзко синьо и ярко розово. За да направите визията по-приложима, запазете останалата част от грима си семпла и оставете очите да говорят.

Бляскави устни

Гланцираните устни се завръщат в голяма степен през 2023 г., като по модните подиуми се виждат лъскави устни с висок блясък. За да постигнете тази визия, използвайте безцветен или тониран гланц за устни върху любимото си червило или го носете самостоятелно, за да изглеждате естествено и блестящо.

Графичен лайнер

Графичните линии са тенденция, която ще бъде актуална през 2023 г., като смелите и графични форми ще заемат централно място. От остри щрихи на котешки очи до графични линии и форми – тази тенденция е свързана със забавление и експериментиране с различни форми и стилове.

Блясък

Блясъкът винаги е популярна тенденция, но през 2023 г. тя ще бъде по-силна от всякога. От блестящи сенки за очи до блестящи устни – тази тенденция е свързана с добавянето на блясък и разкош към грима ви.

“Смели” вежди

Смелите вежди ще бъдат основна тенденция през 2023 г., като най-подходящи ще бъдат пълните и пухкави вежди. За да постигнете тази визия, използвайте помада или гел за вежди, за да запълните всички редки участъци и да придадете текстура на веждите си.

В заключение, има много вълнуващи тенденции в грима, които да опитате през 2023 г. – от смели сенки за очи до лъскави устни. Не се страхувайте да експериментирате с различни цветове, форми и стилове и се забавлявайте с грима си! Не забравяйте, че гримът е свързан със себеизразяването и забавлението, така че не се страхувайте да опитвате нови неща и да видите какво работи за вас.

Последна актуализация е направена на 03.04.2023 от pavel

Оценете статията
Креативни Инфо
Add a comment