3D Photoner – апарат за комплексно фотохромно ултразвуково третиране.

Красота

3D Photoner е апарат за комплексно фотохромно ултразвуково третиране. 3D Photoner съчетава оригинални техники за ултразвуков микромасаж с цветна терапия. Резултатът от използването му ще бъде комплексно подмладяване, намаляване на акнето и белезите, намаляване на броя на възрастовите петна.

3D Photoner TianDe е: – подмладяване, което не отстъпва по ефективност на комплексната салонна грижа. Апаратът решава естетичните проблеми на кожата, като я възстановява на клетъчно ниво; – многофункционалност. С едно „щракване“ можете да изберете режим на възстановяване, подходящ за вашия тип кожа: чувствителна, проблемна, мазна или комбинирана; – значителни финансови спестявания :

3D Photoner ще ви служи години наред, докато пълната му цена е сравнима с цената на две или три хардуерни процедури в салона; – спестяване на време. Ще отделите само 10 минути за козметична процедура с уреда; – вашият верен спътник в командировки и почивки. Можете да използвате 3D Photoner по всяко време и навсякъде, защото ще се побере във всяка дамска чанта.

Последна актуализация е направена на 05.04.2023 от Мартин

Оценете статията
Креативни Инфо
Add a comment