Loading...
bg

Потребителски блогове

Viseo
За какво да внимавате, когато наемете фирма за изработка на сайт?

Направата на сайтове

Персонален сайт за Вашата компания на добра цена!

Персонален уеб сайт, готов за добро индексиране в търсачката Google, както и за потребителите, това Ви трябва, ако:

  • Сте управител на малък или среден бизнес, но представянето Ви в Интернет пространството е оскъдно.
  • Сте собственик на магазин, който желае да изнесе търговията изцяло онлайн.
  • Ако сте планирали стартиране на електронен магазин, но не сте се спряли на конкретна дигитална агенция.
  • Нуждаете се от фирмен сайт тип визитна картичка, в който сайт да са представени услугите, които предлагате, но нищо повече.
  • В друг, частен случай...

И така, ако сте се  припознали от посоченото по-горе, то тогава имате нужда от оферта за направата на сайт.  Ние, екипът на Висео сме готови да разработим стратегия за изготвяне и популяризиране на Ваш нов проект, както и сме готови да Ви предложим месечна поддръжка, в случай, че имате нужда от такава.

Достатъчно е да се свържете с нас и да поискате оферта за направата на сайт. Ще получите бърз, адекватен отговор, а цените и обслужването, те са на високо ниво.

Защо точно Viseo?[caption id="attachment_3184" align="alignnone" width="690"]Лоялна SEO агенцияЛоялна дигитална агенция W-SEO.com[/caption]

На всеки етап от създаването до  SEO оптимизацията на сайт  ние активно консултираме клиента. Ние сме заинтересовани всеки проект да носи реална печалба на нашите клиенти. Като част от договора за създаване на сайта, нашият дизайнер изготвя 2 варианта за дизайн оформление на сайта. Въз основа на обсъждането на скици се формира окончателната версия на сайта, която подхожда както на клиента, от визуална гледна точка, така и на нас, от гледна точка на възможността за внедряване на необходимата функционалност. Оформлението на дизайна е "разтегнато" върху основата  на сайта. Съдържанието се попълва (текстово-графична информация). Сайтът се разглежда и обсъжда с клиента. Правят се необходимите корекции и допълнения. Когато сайтът бъде завършен, може да започнете да популяризирате сайта, или да поверите и тази дейност на нас.

Ето и промоционални цени на съответните типове сайтове:

Уеб сайт тип визитка - подходящ за малки и средни фирми, но без динамично съдържание - 600 евро.

Корпоративен сайт - подходящ за средни и големи компании - цените започват от 1200 евро.

Онлайн магазин - цени от 1600 евро, в зависимост от изискванията на клиента.

 

Ето какво включват сайтовете, поръчани при нас:

- Уникален дизайн на сайта

- Домейн

- Хостинг

- Система за управление на съдържанието

SEO оптимизация
Оптимизацията за търсачки (SEO) е популяризирането на уебсайт в търсачките за ефективни, продаващи заявки. Ние предлагаме оптимизиране на сайта спрямо важните ключови думи на Вас, клиентите.

КОНТЕКСТНА РЕКЛАМА
Контекстната реклама привлича целеви потребители към сайта, тоест посетители, които вече се интересуват от определен продукт или услуга, а следователно и от вашите продукти и услуги.

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА
Имате сайт, но не искате да научите как работи? Нека вземем вашия сайт за обслужване.

КОМПЛЕКСНО ПРОМОТИРАНЕ
Интегрираната промоция съчетава SEO промоция и контекстна реклама. Вашите потенциални клиенти просто няма да могат да минат.

БЕЗПЛАТЕН ОДИТ НА ВАШИЯ САЙТ
Ако имате сайт, но той не Ви задоволява, ние можем да направим одит. Поръчайте безплатен одит на вашия уебсайт.

Аква ЕМ

Старият ви смесител тече ли? Време е да сложите нов! А онлайн магазинът "Za-bania.com" е много полезен за вас - просто трябва да оцените богатия ни асортимент. Ето малко обща информация, която със сигурност ще ви е необходима.

Смесителите могат да бъдат разделени на две категории. Първият е двуклапанни кранове, познати на мнозина от детството (с отделни дръжки за студена и топла вода). Те все още се използват широко, но за да настроите водната струя до желаното налягане и температура, ще трябва да направите някои допълнителни движения.

Втората, по-навременна, категория включва модели с един лост и сачмен механизъм, който ви позволява да регулирате водата с едно движение на ръката.

Според метода на монтаж, смесителите могат да бъдат разделени на отворени и вградени. Вградени, монтирани в стената на банята или скрити зад преградата. Монтажът в стената предполага, че част от стената трябва да бъде издълбана, а за да се скрие част от елемента зад преградата е необходимо да има голяма вана.

Специално място заемат смесители с термостат, с които можете автоматично да регулирате температурата на водата. Вярно е, че те са малко по-скъпи и не винаги са адаптирани към нашите условия.

Струва си да се обърне внимание и на новата тенденция - безконтактни смесители, температурата се задава от малък лост в основата, а водата се подава, когато ръцете ви попаднат в полезрението на инфрачервения сензор. Хигиената на такива смесители гарантира популярността на използването им на обществени места.

Достъпна цена, отлично качество, модерен дизайн - три компонента на добър избор. Имайте това предвид и вашата покупка винаги ще бъде правилна.

Предимства при закупуването на ВиК от нас

Търсите добър онлайн ВиК магазин? Za-bania.comе такова място. Тук можете да намерите ВиК инсталации на достъпна цена и различни видове.